Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

What a Lady – Årets Gudmor!

Gratulerer Jody Woolgar Kristiansen med fantastisk seier i Gudmorkruset 2017! Hun storspilte og endte på netto 67!

2.plassen tok Nina Bjurhult med netto 69, mens 3.plass gikk til Hege Buschmann Indseth som spilte netto 71 (lover godt for Lag-NM).

26 forventningsfulle og motiverte Gudmorkandidater stilte til start. Vi kom oss tørt rundt, med kun et lite dryss på siste hull.

Kvelden ble avsluttet rundt et nydelig dekket bord i Klubbhuset, hvor det tradisjonen tro ble servert reker, hvitvin og deilig kake (takk Mari). Dette ble lystig fortært…

Tusen takk til alle gode hjelpere – damene på Tjøme Golfklubb ruler! Vi gleder oss allerede til neste år!

Klikk her for å se resultatene i Golfbox

Golfglad hilsen fra Damekomitéen 🙂
Anne, Siri og Gina

Om Gina Gisholt

Gina sitter i Sportskomitéen og leder også Damegruppa, til alles store glede. Kan skryte av 100% fairwaytreff i en turnering i 2017!

1. Erol Haagenrud Erol Haagenrud på 12. juli 2017 kl 10:34

Gratulerer med vel gjennomført! Og gratulerer til vinnerne! -Dessuten: Gratulerer til deg, Beryl, for fryktløshet og flott prestasjon! 🙂