Vinnere av årets Krabbegolf

Den tradisjonsrike Krabbegolfen ble avholdt lørdag 13. oktober. Det ble spilt 18 hull scramble med shotgun klokken 10:00. Jan Willy Abrahamsen sanket inn havets delikatesser. Han fisket som vanlig hummer og krabber til klubbens medlemmer. Det var sol og sommertemperatur denne herlige høstdag på Tjøme.

Vi møttes igjen til fest klokken 18:00.Vinnerlaget fikk servert hummer og flotte premier. Andre deltagere kunne glede seg over krabbe, kreps og reker.

Årets vinnerlag bestod av, fra venstre: Øystein Granly, Oddvar Marthinsen, Anne Helmer og Marika Maczko. Casper B. Kennedy var ikke til stede under fotografering.

På andreplass kom Hallvard F. Jacobsen, Per Pettersen, Ingmar Ellefsen, Märta S. Kielland og Kim A. Ellefsen.

Tredjeplass gikk til Arne B. Hansen, Dag Eckhoff, Siri Helmer, Beryl Bjelland og Marvel Eriksen.

Om Ingmar Ellefsen

Daglig leder på Tjøme Golfklubb