Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Vi minner om Gudfarkruset onsdag ettermiddag!

Vi kan allerede nå opplyse om at banen også i år blir satt opp litt ekstra utfordrende. De som deltok i fjor husker kanskje at hullene sjelden var plassert på vante steder og at teestedene var satt ganske så langt bak. Det er heldigvis likt for alle, men det kommer til å kreve sin mann å kunne levere en god score denne dagen!

Regjerende mester er Casper Bjurhult Kennedy, som vi håper å se også i år!

Etter runden serveres det hjemmelaget pizza fra Anne og Vera, sammen med mineralvann (annet kan kjøpes i kaféen).

Påmeldingsfristen utløper tirsdag kl. 20:00.

Vel møtt!

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...