Velg dagene du ønsker å delta på klubbtreningene

Illustrasjon av klubbtreningen på Tjøme Golfklubb

Martin ønsker en viss forutsigbarhet i hvem som deltar på hvilke treninger, og ønsker derfor at så mange som mulig fyller ut skjemaet under her. Det vil gjøre det langt enklere for ham å planlegge klubbtreningene. (Det holder at skjemaet fylles ut én gang. Da skjønner Martin hvorvidt du er en mandagstrener eller en onsdagstrener.)

Vi møtes på rangen og trener på forskjellige ting som gjør oss til bedre golfere. Treningen er i regi av Martin Simensen, og er gratis for klubbens medlemmer. Treningen er åpen for spillere på alle nivåer. Du kan delta på mandagstreningene eller onsdagstreningene, men ikke begge. Tidspunktene er 17:30 – 18:30.

Om Erol Robert Haagenrud

Tidligere sportslig leder og tidligere styremedlem i Tjøme Golfklubb. Gjorde i tillegg så godt han kunne med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...