Vårtur til Sverige 2019

Riktig godt nytt år til dere alle!

Nå er Sverigeturen opprettet i Golfbox og dere er velkomne til å registrere påmeldingen der. Denne turen er for alle damer som er medlem på Tjøme Golfklubb, uansett alder, hvor du bor i landet, eller hvilket hcp du måtte ha.

Også i år er det reservert på Tanums Gjestgivferi – dato er 26.4.-28.4.19, med golfspill 27.4 og 28.4.

Vi skal spille Torreby GK lørdag kl, 10:30 lørdag og Mjølkerød GK søndag kl 10:00.

Følgende er inkludert i prisen (som forøvrig er den samme som i fjor):

• Overnatting 2 netter
  • Frokost begge dager
  • Ettermiddagskaffe med kake
  • Musserende velkomstdrink fredag
  • Skalldyrsbuffét fredag
  • 3-retters middag lørdag
  • 2 stk greenfee
  • Prisen for hele oppholdet er 3250 SEK per person i dobbeltrom.
  • 600 SEK i tillegg for enkeltrom.

Tanums lover de vil gjøre alt de kan for at alle som ønsker det får enkeltrom. Det er likevel fint om de som ønskerå dele gir meg beskjed så fort som mulig og DELING = penger spart 🙂

Bindende påmelding innen 15.3.19.

Damegruppen håper å se nettopp deg i Sverige. Forhåndsbestilling av vær kan vi dessverre ikke ordne, men vi lover en hyggelig, sosial og uformell helg!

Noe mer du lurer på? Ta kontakt!

Gina

Om Gina Gisholt

Gina sitter i Sportskomitéen og leder også Damegruppa, til alles store glede. Kan skryte av 100% fairwaytreff i en turnering i 2017!

1. Kathrin Engan Eckhoff Kathrin Engan Eckhoff på 17. januar 2019 kl 10:44

Juhu! Det blir en super tur👍🏌️‍♀️

2. Anne Marie Indseth Anne Marie Indseth på 17. januar 2019 kl 12:31

Dette blir supert