Utvidet tirsdagsgolf

Vi har bestemt oss for å utvide tirsdagsgolfen med 2 lørdager. Dette blir da lørdag 12.10 og 19.10. Lørdag 12.10 blir tatt med i Order of Merit, men lørdag 19.10 blir ikke regnet med. Dette er fordi vi vet at mange drar på tur med golfklubben og da blir dette mest rettferdig.

Vi setter opp felles fra kl.12 så hyggelig om mange møter opp da, men man kan selvfølgelig gå hele dagen som vanlig om det passer bedre. Første lørdagen blir det fra blått men da går vi 10-18.

Avslutning blir det ikke satt opp i høst. Alle premier vil bli delt ut og OOM premier også.

Jeg oppfordrere ALLE til å hente gavekortene sine i proshop. Ta kontakt med kontoret så ordnes det. Det er VELDIG mange av oss som er for sløve til å hente gavekortene !!!!

Noe som er blitt veldig bra er utfylling av scorekortene, så tusen takk for at alle er blitt nøye med dette.

Ha en flott høst med MYE golf.

Hilsen Bjørn og Nina

Om Nina Bjurhult

Nina Bjurhult synes golf er veldig enkelt. Det er sikkert en av årsakene til at hun gikk 79 brutto her om dagen. Dessuten er det trolig en årsakssammenheng mellom hennes eget talent og det at ca halvparten av alle barna hun får blir plusshandicappere. På fritiden arrangerer hun tirsdagsgolfen sammen med Bjørn Kristiansen.

1. Hilde Granly Hilde Granly på 2. oktober 2019 kl 13:36

Så flott 😄Rekker jo akkurat de to mellom Spania-Spania 😍🏌️‍♀️👍

• Roar Heggelund Roar Heggelund på 2. oktober 2019 kl 13:52

Hilde Granly Klubben drar 18/10.

• Hilde Granly Hilde Granly på 3. oktober 2019 kl 09:18

Roar Heggelund jeg skal ikke med klubben, men drar nedover den 23