• BANESTATUS: 14.11.2017: Banen er åpen med vintergreens og palleutslag

Treningsområde

Tjøme Golfklubb har et meget bra treningsområde, bestående av en stor drivingrange, en treningsgreen med 9 hull, samt to områder hvor man kan trene på chipping og bunkerslag. Vi har også noen matter under tak.

En av treningsgreenene

Vi har i år investert i nye matter på drivingrangen. Disse gir følelsen av å slå fra gress, og det er også mulighet for å pegge opp hvor som helst på matten. (Se live videostrøm fra drivingrangen (både brukernavn og passord er «user«)).

Vi gjør oppmerksom på at det for langslående må vurderes når man kan ta i bruk driveren. (Utslaget på hull 5 er direkte bak drivingrangen.) Vi minner også om Mellom Rød gård, som ligger umiddelbart til høyre for rangen. Der er det lekende barn. Vis hensyn!

De nye utslagsmattene