Topp stemning og stappfullt klubbhus på juniorgruppas sesongavslutning

Under fantastiske forhold møtte 32 juniorer og 27 gjester til årets sesongavslutning. Avslutningen startet med lagkonkurranse mellom barn og voksne. Det ble en tett kamp og juniorgruppa dro i land en knepen seier til slutt.

Som alle forstår ble det stappfullt i klubbhuset når tilsammen 59 personer skal ha plass. Før vi satt igang med feiringen av årets sportslige innsatser, spiste vi kake og frukt. Så ble det utdeling av diplom for super innsats, innsatsmedaljer og golfmerker. Det ble i år delt ut tilsammen 4 sølvmerker, 5 bronse og 9 puttemerker. Bra jobba og gratulerer til alle sammen.

2019 har vært en fantastisk sesong for juniorgruppa. Tilsammen 160 barn og ungdommer har deltatt på våre juniortreninger gjennom sesongen. I skrivende stund består Tjøme GK  juniorgruppe av 33 aktive juniorspillere i alderen 4 til 17 år. Alle har dilla på golf, trener ukentlig og flere deltar på regionale arrangement i regi av NGF: Stjernejakt, Jentegolf Sør-Østlandet og Narvesen Tour i vår region.

Søndag 15/9 deltok 18 spillere på Narvesen Tour på Tjøme. Vi hadde deltagere i hele fire klasser. Noen deltok for første gang og andre for ente gang. Kommende søndag vil Noah Tobias Næss delta i årets siste Narvesen Tour på Solum.  Vi er veldig stolte av å endelig ha juniorspillere som deltar på regionalt nivå og representerer Tjøme golfklubb. Vi ønsker Noah lykke til og gratulerer med «Tjøme GK juniorprisen 2019».

Tjøme GK junior. Narvesen Tour 2019

Om Hege Buschmann Indseth