Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Tjøme vant første NSG Lagserie Match (Mixed)

I går var det Grenland GK som gjestet oss. Selv om de bød på mye bra måtte de til slutt gi tapt for laget fra Tjøme.

Firooz Rasoli og Kåre Wahlqvist vant begge sine ene og tapte sine andre matcher, mens Morten Wold og Erol Haagenrud, som spilte fourball, vant begge sine. Sluttresultatet ble dermed 5-2 i Tjømes favør.

Neste match i Mixed-klassen er mot Vestfold den 24. mai på Tjøme. Dameklassen spiller sin første match (mot Vestfold) den 22. mai. Også dette er på Tjøme.

Takk for besøket Grenland, vi gleder oss til rematch! 🙂

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...