Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Tjøme Monster? -Nei, det var visst Gudfarkruset!

Tjøme Monster? Nei, det er bare Gudfarkruset...

Den yngre garden hadde ansvaret for baneoppsettet i går (blunk blunk, Hallvard Jacobsen), og trøste meg så bank vi fikk. Med flaggplasseringer så vriene at vi ikke en gang kunne se de fra utslaget var det bare om å gjøre å komme seg gjennom på beste måte. De fleste av oss klarte det bare så vidt, men som vanlig var det noen som taklet utfordringen bedre enn resten.

Etter min mening må Casper Bjurhult Kennedy ha levert en av tidenes beste runder på Tjøme. Netto (og brutto!) 71 under forholdene i går er bare utrolig bra! Gratulerer som Gudfar Casper! Når i tillegg medspiller for dagen, og en som åpenbart golfer på autopilot (2. plass med +3 i går, i sin andre 18 hulls-runde for året), nemlig Tim Terkelsen, kan rapportere at Casper slet med puttingen, ja da skjønner man at junioren hadde noe stort på gang…

Tredjeplassen ble tatt av Trygve Walstad (også +3, men slått av Tim på hcp), som dermed gjorde et særdeles hederlig forsøk på å kapre Gudfarkruset for fjerde gang.

Gratulerer til dere alle tre!

Resten av oss spilte om ikke annet under spektakulære forhold. Det gnistret og smalt rundt oss, men vi var aldri i fare ute på golfbanen. Heftig!

Kvelden ble avsluttet med hjemmelaget, knallgod pizza fra AnneVera i kaféen, sammen med noe godt å drikke. Også gavekortene fra de to første Herredagene ble utdelt da, i tillegg til premiene fra i går. Uavhentede kort ligger i proshop!

Takk for oppmøtet og innsatsen alle sammen, jeg håper vi ses på Herredag til neste uke!

Her kan dere se resultatene i Golfbox.
-Og dere; Gudfarkruset inngikk i Herredagenes Ecclectic. Se oppdatert status her.

 

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

Legg igjen en kommentar

Pin It on Pinterest

Share This