Takk til Bjørn og Nina, gratulerer til Christer og Isak!

Forholdene under avslutningsturneringen

Tusen takk til Bjørn Kristiansen og Nina Bjurhult, som utrettelig står på for å arrangere klubbdagene for oss. Det settes umåtelig stor pris på!

Gratulerer med flott seier, i din aller første turnering, i uvirkelig dårlig vær, Christer Jordbru! Jeg tror det kommer flere!
Klikk her for å se resultatene fra avslutningsturneringen i tirsdagsgolfen.

Gratulerer med overlegen seier i vårens OOM Isak Foyn Wahlqvist! Du har virkelig vært “støddi” denne våren!
Klikk her for å se rangeringen i vårens OOM.

Gavekort ble delt ut til alle i går. De som ikke var til stede kan hente sine premier i proshop. En oversikt over premiefordelingen kan ses ved å klikke her.

Om Erol Robert Haagenrud

Tidligere sportslig leder og tidligere styremedlem i Tjøme Golfklubb. Gjorde i tillegg så godt han kunne med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...