Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Solid arbeid av damene i NSG Lagserie Match mot Hof!

Det er tydeligvis ikke enkelt å komme som gjest på Tjøme for tiden. Gutta har jo feid alle av banen, og damene er ikke mye dårligere.

Inger Ystgaard og Anne Marie Indseth spilte bestball. De var rause nok til å dele første ni, men vant de siste ni. Ryktene skal ha det til at fru Indseth var helt rå i går. Morsomt!

Anne Wold og Gina Gisholt spilte singlematchene. Begge to vant første ni 5 og 4! Anne fortsatte det solide spillet på de siste ni og vant de også, mens Gina delte den siste matchen sin.

Tjøme vant dermed 5,75-1,25 mot Hof.

Godt jobba! 🙂

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

1 kommentar