Rett før sesongstart

Endelig nærmer det seg at jeg kan ønske dere alle et personlig “Godt Nytt År” og en god ny golfsesong!

Ja, det høres noe merkelig ut, men for mange av medlemmene som vender hjem fra sydligere strøk, eller har oppholdt seg i kalde nord, er dette en årlig foreteelse; å komme innom kontoret og utbringe et gjensidig “Godt Nytt År”! Jeg gleder meg.

Trond har annonsert at greenene har klart seg særdeles godt gjennom vinteren. Alle greener er nå frie for is, og det grønne spirer og gror. Med alle forbehold om værendring i mars – dette ser lovende ut. Oppstart? Følg med på hjemmesiden, øverst “Banestatus”.

Styret i AS og klubb, samt administrasjon, møtte utfordringer ved Tarjers bortgang, og Geirs oppsigelse. Geirs oppsigelse kom som en naturlig følge av endrede familiære forhold. Det har vært fokus gjennom vinteren for å komme til gode løsninger, og det har hele tiden vært god kontroll på dette.

Som ny banearbeider har vi den store glede å informere om at Thomas Kristiansen begynner som greenkeeper i morgen. Det vil da være headgreenkeeper Trond Simonsen og greenkeeper Thomas Kristiansen som er helårsansatte på grøntområdet. Vi ønsker Thomas velkommen til mange fine år på Tjøme Golfbane!

Som ny driver av kafé har vi signert avtale med Linda Ellefsen. Linda har mange års erfaring fra restaurantbransjen og interiør. Det blir primært kafédrift, men også noe salg av interiør på klubbhuset. Kaféen vil utvide antall dager med “Åpent” på døren. Linda har klare planer for en ny måte å tilberede mat på. Jeg er imponert! Det vil trekke mange mennesker til klubbhuset, og muligens fremtidige golfere. En liten digresjon; jeg fikk telefon her forleden. Kvinnen i andre enden av tråden sa “Jeg er medlem av golfklubben, men fant ikke nummeret til din kone”. Jeg svarte “Hvem er det du tenker på?”. “Linda”, kom det fra kvinnen. Vel, for dere som kjenner meg, så heter min kone Monica.
Velkommen Linda! Vi gleder oss over to ganger Ellefsen på Rød Gård.

Det er gjennom vinteren søkt etter ny Pro på alle mulige måter, og nå med halvside i nyeste utgave av Norsk Golf. Vi tar en vurdering av status 15. mars, men om plan A svikter, foreligger plan B for 2019, som er jobbet med en periode. Mer informasjon om dette kommer senere.

Velkommen til ny golfsesong på Tjøme!

Om Ingmar Ellefsen

Daglig leder på Tjøme Golfklubb