Presentasjon av Kafé Kvist

I mai kommer Kafé Kvist til Rød Gård. Da jeg ble spurt om å drive kaféen på golfklubben i sommer bestemte vi oss, min mann Harald, hunden vår Kirin og jeg, for å flytte til Hvasser for en utvidet sommersesong.

Kafé Kvist var en liten, intim kafé i Asker som jeg drev i fem år og hvor fokuset var smakfull, ren og relativt økologisk mat. Siden kaféen stengte sine dører i fjor, har jeg drevet med catering og andre matopplevelser under navnet Kvist. Nå skal jeg få lov til å lage mat for golfspillere og andre besøkende til Rød Gård og Tjøme Golfklubb. En spennende og hyggelig utfordring!

Jeg har mange fritidssysler, deriblant å spille golf, men noe av det jeg liker aller best er å plukke mat fra naturen og bruke det jeg finner i matlagingen. Kanskje dukker noe av det opp på Rød Gård i sommer.

Jeg vil servere noen favoritter fra Kvist, som for eksempel den gode laks- og avokado-sandwichen og pulled chicken-burger med hjemmelaget coleslaw og ramsløk aioli. De gode suppene som vi er kjent for vil alltid være på menyen. Det vil også være nybakte kanelsnurrer og noen gode kaker.

Jeg er litt over gjennomsnittet opptatt av kvalitetskaffe, så en god cappuccino, cortado eller islatte er i vente.

Jeg gleder meg til å tilby gode matopplevelser i hyggelige omgivelser i sommer.

Vi ses på Tjøme!

Hilsen Nina Stange

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

1. Tom A Torkildsen på 14. april 2019 kl 13:28

Dette ser lovende ut Nina
    Lykke til med prosjektet og alle vi golfere gleder oss til å sette oss ned hos deg !

Mvh Tom T

2. Kirsten Abrahamsen på 14. april 2019 kl 14:02

Velkommen til Tjøme Golfklubb og til kafeteriaen. Lykke til.

• Praxl på 14. april 2019 kl 14:20

Flott Nina – vi gleder oss til variasjon fra vafler!
      Kom med et bra alternativ, så kan vi endre vår uvane!
      Hilsen Vaffelgjengen!
      Bjørn Tore – Torgeir -Boye – Per GW – Per Axel

3. Maria på 14. april 2019 kl 15:38

Hipp hurraaaa for Ninaaaa! Jeg gleder med til lunsj med avokado sandwich! Klem Maria Kath.

4. tom nissen på 14. april 2019 kl 18:55

…så bra nina/vi gleder oss til det!!!

5. Vera Simonsen Vera Simonsen på 14. april 2019 kl 19:20

😍🙏🏼

6. Maks Jensen Maks Jensen på 17. april 2019 kl 18:40

Hmmmmm, merkelig, noen får drive kaffe andre ikke ( ÅpentHav)??

7. Jan Kristian Hoelsæther Jan Kristian Hoelsæther på 20. april 2019 kl 21:58

Dette er vel en kafé knyttet opp mot golfklubben, dette iht klubbens hjemmeside.