Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Også i år måtte man nesten under 60 for å vinne!

Hele 52 spillere fordelt på 26 lag deltok på årets Sensommer Par Scramble. Været var heldigvis godt, for det ble en laangdryg affære (mer om dette senere).

Også i år måtte man score usedvanlig bra for å i det hele tatt komme på pallen.  Akkurat utenfor denne var evigunge Inger og Trygve Walstad, som med sin netto 65 om ikke annet fikk en liten premie.

Tredjeplassen ble tatt av mor Nina Bjurhult og sønn Casper Bjurhult Kennedy. De leverte dagens beste bruttoscore (66!), hvilket ga de netto 63.

Rett over de på pallen var dagens Wahlqvister, nemlig Tobias og Kåre. De spilte 68 brutto og netto 62.

Vinnerlaget var imidlertid utilnærmelige. Firooz Rasoli og Jesper Simonsen spilte nemlig fabelaktige 67 brutto, hvilket ga de netto 59!

Gratulerer alle sammen!

-Men tilbake til tidsbruken. Det er en av to årsaker til at en golfrunde tar over seks timer: Enten går man bak, og får ikke slippe igjennom noen som er uforståelig trege, eller så er man de som hverken klarer å holde følge med ballen (flighten) foran eller slipper gjennom de som går bak. Tilhører du sistnevnte er det bare å ta kontakt med undertegnede, så kan jeg både forklare og vise hvordan man får opp farten. Slik det var i går er helt uakseptabelt, og endte bare med en lang rekke irriterte spillere. Skjerpings!!! (Jeg tillater meg nok en gang å lenke til dette, som jeg skrev i fjor.)

Vel, det var nok lufting av frustrasjon. Dagen i går var jo fantastisk, banen var i glimrende stand (med unntak av der kråkene og tørken har herjet) og medspillerne var supre å spille med. Det er verdt mye! Her ser du forresten resultatene i Golfbox.

Avslutningsvis vil jeg takke Geir for premier og ikke minst Ilham og Sarah for deilig mat og bevertning etter runden. Dere er flinke! 🙂

Foto: Gina Gisholt

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...