Hei alle medlemmer og riktig godt nytt år 🙂

Jeg tilbyr kurs både på Toppgolf og Fornebu nå i februar. Sesongen er i gang – meld dere på!

Fornebu mandag 10. februar: Få fart på svingen før sesongen! Undervisning og ubegrenset med baller inkludert.

Formiddag: klokken 10:00 – 12:00. Pris kr 450 per pers. og maks 10 deltakere.

Kveld: klokken 20:00 – 21:00. Pris kr 225 per pers. og maks 5 deltakere.

Toppgolf lørdag 15. februar klokken 11:00 – 14:00: Simulatorgolf med undervisning! Først én time på rangen hvor vi sjekker svingen. Deretter 2 timer med simulatorspill. Kaffe og vaffel er

inkludert. Pris kr 600 per pers. og maks 8 deltakere.

Påmelding til  eller telefon 412 65 969.

Ved stor pågang vil tilbudet utvides.

For bestilling av enkelttimer på Fornebu – trykk på denne linken:

booking_instructor_choose.php

Vi sees!

Med vennlig hilsen Martin 🙂

Om Ove Salvesen

Ove jobber nå i administrasjonen som vikar for daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.