Nå er Martin her på torsdager også!

Det ble hektisk for den nye proen vår. Faktisk så hektisk at å tilby sine tjenester på mandager og onsdager ikke var nok. Derfor er han, allerede fra i morgen av, også til stede på Tjøme på torsdager!

Med treningsiveren vi Tjømemedlemmer fremviser nå er det vel bare å gratulere: Vi blir sannsynligvis Norges første golfklubb som kun har medlemmer som er scratchspillere eller bedre… 😀

Protimer, banetrening og lignende kan bestilles her: https://tjomegolfklubb.no/pro.

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...