Medlemstur til Almerimar Golf resort for Tjøme golfklubb’s medlemmer

Bli med Martin og Ove på en hyggelig og lærerik medlemstur til Almerimar Golf Resort, et 5 stjerners golf hotel som har 3 x 9 hull beliggende rett utenfor hotellet. Byen Almerimar ligger nord for Malaga, og hevder å ha Solkystens beste klima. Det er kort gangavstand til hyggelige restauranter, tapas barer og marinaen og stranden i Almerimar.
Avreise fredag 18. oktober fra Sandefjord Lufthavn med Ryan air, hjemreise fredag 25. oktober.

Vi skal spille 5 runder golf, få undervisning av vår pro Martin Simensen, det blir arrangert uhøytidelige turneringer og hyggelig sosialt samvær.
Arrangør er Golf Travels DA, reiseleder er Ove Salvesen.

Les mer om turen i linken under, her finner du også påmeldings informasjon. Du kan også melde deg på turen til
Tjøme golfklubb Almerimar 2019

Om Ove Salvesen

Ove jobber nå i administrasjonen som vikar for daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.