• BANESTATUS: 11.12.2017: Banen er stengt.

Onsdag 10. januar klokken 19.30 starter Tjøme Golfklubb opp ukentlig innetrening på Scandic Hotell Havna. Vi trener klokken 19.30 – 21.00. Vi trener styrke, bevegelighet og koordinasjon med utgangspunkt i golfspillerens behov. Treningen skal passe for alle, uansett alder og fysisk form, da øvelsene kan gjøres med selvvalgt vanskelighetsgrad.

Det er begrenset antall plasser i salen, så påmelding må gjøres pr. SMS til 40866828 i forkant (førstemann til mølla). Prisen er kr. 50 pr. trening og betales på stedet med Vipps eller kontant. Vi disponerer både dame- og herregarderobe for de som ønske å benytte dette. Du kan benytte oppbevaringsskap under treningen dersom du tar med en tier til låsen.

Oppmøte er senest klokken 19.15. Ta med følgende: Treningstøy, vannflaske, ekstra håndkle og 7-jern.

NB: Alle er velkomne til å ta et bad i bassenget etter treningen. Ta i så fall med badetøy i tillegg, og betal kr. 50 i resepsjonen før start.

10 gode grunner til å bli med

– du blir sterkere
– du øker bevegeligheten
– du bedrer kroppsbevisstheten