Kom i form til golfsesongen! Trening hver torsdag.

Torsdag 17. januar klokken 18.00 starter Tjøme Golfklubb opp ukentlig innetrening på Scandic Hotell Havna. Vi trener klokken 18.00 – 19.00. Vi trener styrke, bevegelighet og koordinasjon med utgangspunkt i golfspillerens behov. Treningen skal passe for alle, uansett alder og fysisk form, da øvelsene kan gjøres med selvvalgt vanskelighetsgrad.

Stian Ferborg Andersen vil være trener. Han har bakgrunn fra Idrettshøyskolen og har vært aktiv idrettslærer og personlig trener i mange. I tillegg har han utdanning innen ernæring.

Prisen er kr. 50 pr. trening eller 300 for alle 10 treningsøktene. Vi tar helst betaling for dette inn på Vipps 74120. Det er satt opp to varelinjer; Trening med Stian en økt 50,- eller Trening med Stian 10 økter 300,- Vi disponerer både dame- og herregarderobe for de som ønske å benytte dette. Du kan benytte oppbevaringsskap under treningen dersom du tar med en tier til låsen.

Oppmøte er senest klokken 17.45. Ta med følgende: Treningstøy, vannflaske og ekstra håndkle.

NB: Alle er velkomne til å ta et bad i bassenget etter treningen. Ta i så fall med badetøy i tillegg, og betal kr. 50 i resepsjonen før start.

10 gode grunner til å bli med

– du blir sterkere
– du øker bevegeligheten
– du bedrer kroppsbevisstheten
– du får bedre balanse og koordinasjon
– du forbygger skader
– du øker køllehastigheten, og dermed slaglengden
– du treffer likesinnede til trivelig samvær en gang i uken
– din generelle form blir bedre
– du produserer endorfiner som gjør deg gladere
– positive livsstilsendringer gir deg bedre samvittighet og selvfølelse

Om Ingmar Ellefsen

Daglig leder på Tjøme Golfklubb

1. Kathrin Engan Eckhoff på 23. desember 2018 kl 12:16

Så bra!😊 Håper mange blir med på dette.

• Hege Buschmann Indseth på 25. desember 2018 kl 14:17

Jeg er med 🤸‍♂️😃

2. Ove Salvesen Ove Salvesen på 4. januar 2019 kl 21:06

Er det påmelding? Lisa og jeg vil gjerne trene oss opp

3. Tjøme Golfklubb Tjøme Golfklubb på 4. januar 2019 kl 21:14

Ingen påmelding. Vipps til 74120 og møt opp 💪😃⛳️

• Cecilie Colban på 17. januar 2019 kl 17:31

Jeg kan ikke i dag, men vil gjerne være med de andre gangene.