Kom i form til golfsesongen! Trening hver torsdag.

Torsdag 21. februar klokken 18.00 er du velkommen til Tjøme Golfklubb’s ukentlige innetrening på Scandic Hotell Havna. Vi trener klokken 18.00 – 19.00. Vi trener styrke, bevegelighet og koordinasjon med utgangspunkt i golfspillerens behov. Treningen skal passe for alle, uansett alder og fysisk form, da øvelsene kan gjøres med selvvalgt vanskelighetsgrad.

Hallvard Jacobsen er vår trener. Han har bakgrunn fra Forsvarets ulike treningssteg og nært samarbeid med Forsvarets avdeling på Idrettshøyskolen.

Prisen er kr. 50 pr. trening. Vi tar helst betaling for dette inn på Vipps 74120. Det er satt opp en varelinje; Trening en økt 50,- Vi disponerer både dame- og herregarderobe for de som ønske å benytte dette. Du kan benytte oppbevaringsskap under treningen dersom du tar med en tier til låsen.

Oppmøte er senest klokken 17.45. Ta med følgende: Treningstøy, vannflaske og ekstra håndkle.

NB: Alle er velkomne til å ta et bad i bassenget etter treningen. Ta i så fall med badetøy i tillegg, og betal kr. 50 i resepsjonen før start.

10 gode grunner til å bli med

– du blir sterkere
– du øker bevegeligheten
– du bedrer kroppsbevisstheten