Klubbtreninger på onsdager faller ut, nå kun på mandager

Vi har i sommer utvidet til to dager med gratis klubb trening med Martin i uken, som en konsekvens av at mange av våre sommer medlemmer også skulle dra nytte av dette flotte tilbudet. Sommeren er på hell, og vi går nå tilbake til en dag i uken, på mandager, til samme tidspunkt (17:30 – 18:30). Det er plass til 10 stk pr mandag, første mann til mølla….. Du kan melde deg ved å kontakte Martin her.

Om Ove Salvesen

Ove jobber nå i administrasjonen som vikar for daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.