Klubbtreningene starter opp i morgen!

Folkens, fra og med i morgen av så starter klubbtreningene opp for sesongen! Vi møtes på rangen hver onsdag fra klokken 17:30 til kl. 18:30. Treningen er i regi av Martin Simensen, og er åpen for alle medlemmer av Tjøme Golfklubb, uavhengig av kjønn og hcp. Treningen er gratis.

Jeg tillater meg for øvrig å minne de av oss med lavt golfselvbilde (meg selv inkludert) på at å delta på treninger ihvertfall ikke gjør oss til dårligere spillere! Dessuten har selv de beste vært elendige en gang i tiden. På toppen av det hele er det ingen andre enn treneren som kommer til å legge merke til hva du gjør på treningen. Alle er opptatt av seg selv. Derfor: Det er ikke farlig for oss å delta på dette! 🙂

Vel møtt!

Om Erol Robert Haagenrud

Sportslig leder og tidligere styremedlem i Tjøme Golfklubb. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

1. Annemor på 23. april 2019 kl 21:33

Dette blir litt dumt s6nes jeg. Vi har juniortrening for de yngste fra kl, 17.00 – 18.30. Vi vil vel kanskje bruke de samme treningsfeltene. Jeg trodde klubbtreningene ville bli på torsdager.

2. Anne Marie Indseth Anne Marie Indseth på 23. april 2019 kl 21:35

Jeg håper dette er feil dag. Vi har jo juniortrening for de yngste på onsdager fra kl 17.00 – 18.30. Vi vil vel bruke de samme treningsområdene