Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Klubbmesterskap i putting torsdag 12. juli

Kvalifisering må skje mellom kl. 10:00 og kl. 17:00. Sluttspill starter kl. 17:30.

Spilles på egen nihulls puttebane på treningsgreenen.
Hvem som helst kan delta, men kun medlemmer kan bli klubbmester
Påmelding og betaling i proshop FØR start. Kr. 100 for voksne og kr. 50 for jr.
3 klasser – Junior, dame og herre. Klassevinnerne møtes i superfinale.
Premiering til topp 3 i hver klasse. Vandrepokal til vinner av superfinale.

Regler:
Utslagsstedet er max 1 fot fra hullskilt, men ikke nærmere hullet.
Flagget kan stå i hullet som spilles, og det er ingen straff for å treffe flaggstang i hullet.
Det er tillatt å trene på treningsgreenen før og mellom runder, men ikke under runden.

Kvalifisering:
Spilleform i kvalifiseringen er 18 hull (Hull 1-9 spilles 2 ganger) brutto slagspill (uten hcp)
Kvalifisering må spilles med markør når som helst mellom 1000 og 1700.
Scorekort må merkes med navn, telefonnummer, «KM putting», signeres og leveres i proshop innen 1700 – frist og formkrav er absolutt.

NB: Det kan bli omspill om sluttspillplassene mellom 1700 og 1730.

Sluttspill:
Settes opp mellom1700 og 1730. Antall sluttspillsrunder er avhengig av deltakerantall.
Spilleform sluttspill: 9 hull matchspill uten hcp. Evt. omspill fra hull 1. Finaler og superfinale går over 18 hull.

Slik gikk det i fjor:
I JUNIORKLASSEN trakk CAMILLA ELLEFSEN det lengste strået foran sin seiglivede motspiller, Noah Tobias Næss, og hun kan derfor smykke seg med tittelen Klubbmester i putting 2017!
I DAMEKLASSEN måtte til slutt en hardt kjempende Hege Indseth strekke våpen mot sin overkvinne SIRI HELMER. Vi gratulerer med nok ny tittel til samlingen.
I HERREKLASSEN gikk den hete putteren på rundgang mellom spillerne. I finalen gikk Fredrik Mathisen tom for flybensin, mens JON STENSVOLD hadde spart det tørreste kruttet til slutt, og satte “ungdommen” på plass.

Gratulerer alle tre!

I SUPERFINALEN ble det flere knyttnever fra puttemaskinen fra Torød, så vandretrofeet DEN GYLNE PUTTER havnet også hos JON STENSVOLD.

Om Ingmar Ellefsen

Daglig leder på Tjøme Golfklubb