Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for banestatus | Klikk her for priser.

Klart for innspurt i tirsdagsgolfen

ENDRING: Med dårlig værmelding for tirsdag 11/9 er det besluttet å tillate spill også onsdag 12/9 denne gang. Man kan mao velge dag. Som kjent for de fleste skal alle denne uken spille fra gult, så får vi se om lengde eller klokskap og finesse veier tyngst…

Klikk her for å se turneringen i Golfbox.

Forrige ukes turnering endte med seier til elegante Rolf Leversen i klasse to med imponerende 19 poeng (hvilket gir et snitt på 4,75 poen pr. medbragte kølle, for de som måtte like statistiske sidespor…). I klasse 1 meldte Isak Wahlqvist seg for alvor på i sammenlagtdiskusjonen med førsteplass og 18 poeng. Firooz og Kirsten fulgte på de neste plassene, mens majoriteten åpenbart trenger å fylle alle rommene i baggen neste gang.

Klikk her for å se OOM for sesongen.

Neste uke brykker det opp til klimaks med vanlig runde på tirsdag og finale på lørdag. Nærmere info kommer ila uka. Men vi kan allerede nå røpe at det er lurt å sette av hele lørdagen (og kanskje ikke legge for mange planer søndag morgen…)

Om Geir Jørgensen

PGA Pro som driver proshop og kaféen i tillegg til å avholde kurs og tilby protimer. Særdeles glad i golf!

Legg igjen en kommentar

Pin It on Pinterest

Share This