Juniortrening hver onsdag hele sesongen. Salg av lykkeballer.

Onsdag 8.mai er vi i gang for alvor!

Golf er en uteidrett og vi tar som nevnt ikke sommerferie. Med andre ord, vi samles hver eneste uke frem til høstferien (uke 40). Vi elsker sol og finvær. Lar oss ikke stoppe av litt regn i ny og ne. Det betyr ikke at vi forventer at barna stiller hver eneste uke.  Kom når det passer og ta ferie med god samvittighet.

Førstkommende onsdag starter 6 til 12 år opp med merketrening. Merketrening er treningkort med enkle øvelser og vanskelighetsgrader som gir barna grunnleggende ferdigheter i golf på en morsom måte. Vår tradisjon er å feire oss selv og denne innsatsen på sesongavslutningen 18.september.

Ungdomsgruppa trener onsdager fra 18:30 til 20:00. Nye, litt øvede og etablert spillere trener sammen. Treningstilbudet er gratis og åpent for alle. Venner er alltid velkommen. Ingen påmelding. Utstyr får du låne. Narvesen Tour er i gang og turneringen kommer til Tjøme søndag 15.september. Se terminliste!

Onsdag 12. juni reiser 6 til 12 år til Husøy golfklubb. Hold av datoen. Denne dagen samles vi på parkeringsplassen i golfklubben og kjører sammen til Husøy, spiller på bane, spiser medbrakt kake og bader i bassenget på Borge Hotel. Påmelding og praktisk info blir delt ut nese uke.

Juniorgruppas sosiale aktiviteter blir finansiert med salg av lykkeballer med juniorgruppas logo trykket på. Årets lykkeball er «grønn» og kan kjøpes i Proshop for 30 kroner. Støtt juniorgruppas arbeid og kjøp en «lykkeball» neste gang du er innom shopen.

Er det noe, bare ta kontakt med meg på treningsfeltet, SMS eller e-post. Mitt mobil nummer er 900 18 346.

Ses på onsdag!
Beste hilsen Hege 😊⛳️