Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Bli med juniorgruppa til Vestfold Golfhall 3. februar

Lørdag 3 februar tørker vi støv av golfutstyret og kick-starter golfsesongen på Vestfold golfhall 😊⛳️

• Oppmøte på parkeringsplassen i golfklubben klokka 11:30. Vi samkjører i bil og reiser til golfhallen som ligger på Vear.
  • Der trener vi på range, tar en kakaopause og avslutter med puttekonkurranse. Tiden går fort når man trener i golfhall. Sirka avreise klokka 15:00
  • Husk vannflaske. Det er kjølig i hallen. Ta med eget utstyr, varm fleece og tynne ullsokker i joggeskoa.
  • Vi planlegger å være tilbake på Tjøme ca 15:30
  • Treningstilbudet koster ingenting for «Tjømejuniorer». Ønsker man å kjøpe vaffel, varmt eller kaldt drikke i kafeen, må man betale dette selv.
  • Lyst til å være med? Send SMS til Hege på mobil 900 18 346.

Disse turene er alltid veldig hyggelige. Sett av dagen og bli med. Trening i golfhall er gøy. Passer for alle (0-100 år). Ta gjerne med en venn. Alle kan trene i golfhall.

Hilsen Hege

Om Hege Buschmann Indseth

Nestleder i Tjøme golfklubb styret. Ansvarlig for barne- og ungdomsidrett. Brenner for morsom og variert trening 😃🤸‍♂️⛳️