Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Jesper Livang Simonsen sto i mot alt og vant Gudfarkruset!

Det var ikke måte på i går. Ekstreme (men gøyale) flaggplasseringer (med hull 18 som bokstavelig talt var over kanten og tilnærmet uspillbart for flere), bakre utslag, en trykkende hete og en lunefull vind gjorde årets Gudfarkrus til en skikkelig utfordring. De aller fleste av oss tålte det bra, men aggresjonen var til å ta og føle på blant et par av spillerne etter innkomst (på grunn av hull 18). En gikk til og med til fysisk angrep på undertegnede, men dette er tatt hånd om.

(Turneringsledelsen legger seg naturligvis flat og ber om unnskyldning for hullplasseringen på 18. Det var dessverre aldri tid til å kontrollere hullene før utgang.)

Oppe i alt dette er det altså golfere som leverer helt supre scorer. Ikke minst gårsdagens vinner, Jesper Livang Simonsen, som går back på råsterke 40 brutto og + 1 netto totalt. Morsomt er det også at Jan Willy Abrahamsen spilte så bra. Også han var +1 netto, og ble kun slått på hcp. Selv forklarer han det gode spillet med at han alltid, så og i går, sikter på midten av greenen, ikke på hullet. Det er det kanskje flere av oss som burde gjort? Tredjeplassen gikk til Arne Bjørn Hansen med +2, som slo Rasmus Foyn Wahlqvist på hcp.

All ære for øvrig til den enslige svalen i B-klassen, Erik Westrheim, som trolig også hadde klart seg bra om han kjempet med flere. 25 poeng i går er bra slik banen var satt opp!

Gratulerer til dere alle fire!

Vi delte også ut gavekort til de som har hatt pallplasser i tidligere herredager. De som ikke var til stede i går kan hente disse i proshop.

Godt kjempet alle sammen, nå er det nær sagt heldigvis et år til neste gang!

Avslutningsvis må det rettes en stor takk til Anne, som under enkle forhold klarte å produsere hele ni deilige pizzaer til oss. Det er helt utrolig hva dere jentene i kaféen får til!

Turneringen i Golfbox

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

1 kommentar