Ingmar er sykemeldt ut april

I midten av mars Informerte Ingmar styret i Rød Golf A/S om at han siden sommeren 2018 har har vært plaget av muskelsmerter. Dette forsterket seg utover høsten og i desember kontaktet han lege. Etter flere konsultasjoner, skrev legen ut en sykemelding 12.mars med 80% sykemelding. Fra 1.april ble sykemeldingen økt til 100%.

Det er tatt mange prøver og nå venter utredning hos flere spesialister.

Styret i Rød Golf A/S håper at Ingmar får nødvendig behandling og kommer raskt tilbake på jobb.

Banen er åpen og det skjer mye, derfor har vi engasjert Ove Salvesen som stedfortreder for Ingmar så lenge han er sykemeldt. Ove har vært daglig leder i Vestfold Golfklubb, sittet i styre både i TGK og Rød Golf A/S og kan mye golf.

For en tid fremover ber vi dere benytte eller ringe kontoret på klubben. Det er ikke lett å hoppe inn og ta over for Ingmar, men vi skal gjøre så godt vi kan.

Ønsker Ingmar god bedring og at han raskt er tilbake på klubben.

Om Ole Engstrøm

Ole er styreleder i Rød Golf AS.