Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Hvem kan vinne Tirsdagsgolfen OOM 2018?

Etter litt finregning viser det seg at følgende spillere har mulighet til å stå øverst på OOM-listen etter dagens finale:

Nina Bjurhult (31 poeng)

Nina topper OOM hvis

• hun vinner finalen.
  • hun kommer på 2. eller 3. plass i finalen, Isak F. Wahlqvist ikke blir nr 1 eller 2 og Gina Gisholt ikke blir nr 1.
  • hun kommer på dårligere enn 3. plass i finalen, hverken Isak eller Gina blir bedre enn nr 4, og Rasmus F. Wahlqvist eller Jon Einar Leirvåg Kristiansen ikke blir nr 1.

Isak Foyn Wahlqvist (29 poeng)

Isak topper OOM hvis

• han vinner finalen.
  • han kommer på 2. plass og hverken Nina eller Gina blir nr 1.
  • han kommer på 3. plass, Nina ikke blir bedre enn nr 4 og Gina ikke blir nr 1 eller 2. Ei heller Rasmus eller Jon kan bli nr 1.

Gina Gisholt (28 poeng)

Gina topper OOM hvis

• hun vinner finalen.
  • hun kommer på 2. plass, Nina ikke blir bedre enn nr 4, Isak ikke blir bedre enn nr 3 og Rasmus og Jon ikke blir nr 1.

Rasmus Foyn Wahlqvist (26 poeng)

Rasmus topper OOM hvis

• han vinner finalen og Nina ikke blir bedre enn nr 3.

Jon Einar Leirvåg Kristiansen (25 poeng)

Jon topper OOM hvis

• han vinner finalen og Nina ikke blir bedre enn nr 3.

Resten av oss spiller om topp 1o-plasseringer, som om ikke annet både gir heder og premie… 🙂

Livescore fra klokken 12 her, eller på https://online.golfgamebook.com/leaderboard/2un-so22

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...