Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Husk søndagens morsomme 3×6 Parturnering!

På søndag er det nok en gang duket for den lekne konkurransen 3×6 Parturnering. Det er bare å finne seg en spillepartner, uavhengig av kjønn og alder, og melde seg på!

Formatet er som følger:

• Hull 1-6: Foursome. (Laget spiller på én ball, og slår annenhver gang.)
  • Hull 7-12: Greensome. (Begge spillere på laget slår ut på hvert hull. Beste ball velges, deretter slås annenhvert slag.)
  • Hull 13-18: Fourball. (Alle spillerne spiller på hver sin ball, men kun det beste resultatet innenfor hvert lag på hvert hull blir tellende.)

Planen var opprinnelig å servere mat ved ankomst denne gangen, men ettersom det er såpass mange som allerede er påmeldt utsetter vi det til neste år.

Vel møtt! 🙂

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...