Tirsdagsgolf: MAJOR! 18 hull slaggolf (+5)

Dato/Tidspunkt
Dato(er) - tirsdag 19.jun 2018
Hele dagen

Hvor
Tjøme Golfklubb

TJØME MAJOR!

Klasse 1 er for spillere med handicap 36 og lavere.
Klasse 2 er for spillere med handicap 37 og høyere.

SPILLEFORM:

18 hull slaggolf (max hullets par +5)

PREMIERING:

Topp 3 i klasse 1.
Vinner i klasse 2.

Premiering gis i form av gavekort som avhentes i proshop.

PÅMELDING:

Påmelding skjer ved betaling av startkontongent (kr. 60 for voksne og kr. 30 for jr) i proshop før start, evt. på Vipps dersom proshop er stengt. Signerte scorekort legges i postkasse under greenfeekasse etter runden.

Av startkontingenten går 20 kr. Til sammenlagtkonkurransen (10 kr. for juniorer)

Klikk her for å gå til turneringen i Golfbox.

SAMMENLAGTKONKURRANSEN

(Listen kan ses her.)

Sammenlagtkonkurransen består av tirsdagsgolfen, herredagene, damedagene og visse andre arrangementer. Deltakere på herre- og damedager må betale 20 kr. I tillegg til øvrig startkontingent for å delta i sammenlagtkonkurransen den aktuelle runden.

Summen av de 10 høyeste poengsummene en deltaker har samlet i løpet av sesongen utgjør denne deltakerens resultat i sammenlagtkonkurransen.

Listen rangeres fra flest til færrest poeng. Ved poenglikhet går spiller med flest poeng i siste runde foran, deretter nest siste runde osv.

Poeng ved deltakelse i Tirsdagsgolfen/Herredag/Damedag klasse 1:

Vinner får 5 poeng
2. plass får 3 poeng
3. plass får 2 poeng
Resterende deltakere får 1 poeng

Poeng ved deltakelse i Tirsdagsgolfen/Herredag/Damedag klasse 2:

Vinner får 2 poeng
Resterende deltakere får 1 poeng

Poeng ved deltakelse i «Majors»:

Som ovenfor, men poengene dobles.

Poeng ved deltakelse i”Proens turnering”, “KM i putting”, «KM i longest drive” og “Sommermatchen»:

Deltakelse gir 1 poeng, klasseseier gir 2 poeng

Premiering:

Det 10 beste i sammenlagtkonkurransen premieres, samt beste dame, herre og junior

Premieutdelig skjer etter finalen for juniorer og på etterfølgende fest for voksne.

“ÅRETS SPILLER 2018”

De tre beste i sammenlagtkonkurransen etter avsluttet finale spiller shoot-out på hull 18 etter turneringen.
Laveste netto score på hullet vinner.

Vinner OoM kan trekke evt. handicapslag + ytterligere 2 slag fra sin brutto score på hullet.
2. plass OoM kan trekke evt. handicapslag + ytterligere 1 slag fra sin brutto score på hullet.
3. plass OoM kan trekke evt. handicapslag fra sin brutto score på hullet.

Dersom laveste nettoscore på hullet er delt mellom flere spillere, spiller disse hull 18 igjen til en vinner er kåret.

Vinner av shoot-out kåres til “Årets spiller 2018” og overrekkes vandrepokal.