Tirsdagsgolf: Hull 10-18 – Stableford

Hvor
Tjøme Golfklubb

HULL 10-18 STABLEFORD

Det er Bjørn og Nina som har ansvar igjen for tirsdagsgolfen og vi er tilbake til 2017 formatet. Vi har gjort en liten forandring når det gjelder premier. Nå samler vi opp alle premiene gjennom vår sesongen og deler de ut på avslutningen. Vi setter premiene på samme måte som før men deler ikke ut gavekort pr gang. Jeg lager en liste på alle tirsdagene så vi skal ha god kontroll på at alle får det de skal ha.

Avslutningen den 11. juni vil vi øke prisen litt på, slik at vi har nok til pizza. Dette kommer vi tilbake til.

Husk at alle skriver TYDELIG og fyller alt ut på scorekortet!

Tirsdagsgolf kan spilles hele dagen, du må få med deg en markør.

Levér scorekort korrekt utfylt med navn, medlemsnummer og resultat i svart postkasse på utsiden av proshopen innen kl. 20.00.

Pris: Kr 60, som må betales før du spiller runden.

Turneringen er hcp-regulerende og inngår i vårens OOM.

Scroll To Top