Narvesen Tour kommer til Tjøme GK

Hele dagen

Hvor
Tjøme Golfklubb

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer i golf for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i regionene. Vår region heter Sør Østlandet. Alle jenter og gutter i alderen 6-19 år er velkommen til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaring. Søndag 15. september kommer Narvensen Tour til Tjøme golfklubb.

Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene.

Narvesen Tour skal være en av møteplassene hvor spillere fra forskjellige klubber blir kjent med hverandre, konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bli bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø.

Påmelding i Golfbox og mer informasjon om turneringene finner du her.