Lag NM kvalifisering elite og senior

Dato/Tidspunkt
Dato(er) - søndag 26.mai 2019

Hvor
Tjøme Golfklubb

Årets Lag-NM kvalifisering spilles over tre runder der de to beste teller. Elite (herre og dame) og senior (dame og herre) spiller samtidig og man må si fra på forhånd om man ønsker i delta i en eller to klasser.
For de som skal delta, er det viktig å merke seg at Lag-NM spilles helgen 20.-21. juli. Lag-NM Senior spilles helgen 17.-18. august.

Vi gjør for øvrig oppmerksom på følgende:

Spilleform

Spilleformen er slag, uten hcp. (Det anbefales derfor å være flink til å spille provisoriske baller, hvilket kan spare deg for lange turer tilbake til der du slo fra…)

Konkurransen går over tre runder (søndag 26. mai, søndag 02. juni og søndag 09. juni) og summen av de to laveste scorene disse tre rundene er spillerens resultat.

Golfregler

Golfreglene fra januar 2019 skal følges i sin helhet. Brudd på disse behandles av turneringsledelsen slik det er definert i golfreglene.
Ergo;

• spør medkonkurrenten dersom du er i tvil om reglene,
  • spill to baller og notér scoren på begge dersom du og din markør er uenig i regelbruken på et hull (da kan korrekt score noteres på kortet etter diskusjon med turneringsledelsen etter innkomst),
  • tell riktig antall slag (Både du og din markør risikerer diskvalifikasjon dersom dere leverer inn et signert scorekort med feil score!),
  • ikke spør om råd/køllevalg og ikke gi det heller.
  • Dessuten: Spill på merkede baller…

Bonusen her er at golfreglene ofte kan benyttes til din fordel!

Seniorkvalifisering

Du må være medlem i Norsk Seniorgolf (NSG) for å delta i kvalifiseringen til Lag-NM Senior. Dersom du har meldt deg på i seniorklassen og ikke er medlem i NSG får du spille 26. mai, men du må ha meldt deg inn i NSG innen søndag 02. juni 2019 for å kunne delta i de resterende kvalifiseringene.

Innlevering

Scorekort innleveres til sekretariatet som befinner seg på tunet foran klubbhuset. Dersom sekretariatet ikke er til stede legges det i postkassen under greenfeekassen til venstre for inngangen til proshop.

Påmelding i Golfbox