Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Kurset Veien til Golf

Dato/Tidspunkt
Dato(er) - lørdag 11.aug 2018 - søndag 12.aug 2018
Hele dagen

Hvor
Tjøme Golfklubb

Golf er kanskje den idretten med flest forskjellige utfordringer. Det som for «ikkegolfere» tilsynelatende ser ut som en rolig søndagstur, er i virkeligheten timer (hvor mange velger du til dels selv) med intens konsentrasjon, hvor du virkelig får utfordret både din utholdenhet, dine mentale og dine tekniske evner. Å slå til en ball som ligger stille er vanskeligere enn man skulle tro! Selv om det gir en følelse av magi å treffe ballen så den flyr av gårde i akkurat den retningen du ønsket, er det også enkelt å sende den alle andre veier. Dessverre…

Alle som skal begynne å spille golf må derfor ha gjennomført et introduksjonskurs.

Våre kurs er morsomme å være med på, og gjennomføres i løpet av en helg. Det er Anne Marie Wold og klubbens hovedtrener Geir Jørgensen som er ansvarlig for opplegg og gjennomføring.

Mye av kurstiden blir brukt til praktisk trening av både teknikk, golfvett, regler og spill. Hele 75 prosent av kurstiden foregår ute på banen.

Hvis du ikke har egne køller kan du låne dette av oss.

Det er selvfølgelig lagt inn pauser underveis.
Pris for hele kurset, inklusive kursmateriell, er satt til 500 kroner.
Klikk for kursdetaljer

For påmelding eller mer informasjon; ring 33 39 15 10 eller bruk skjemaet under her.

Vi gjør oppmerksom på at du får halv pris første året hvis du melder deg inn i klubben etter først å ha deltatt på våre Veien til Golf-kurs!

Bruk dette skjemaet til å melde deg på kurset. Dersom våre oppsatte datoer ikke passer kan du bruke det samme skjemaet til heller å registrere deg på en liste over de som er interessert i fremtidige kurs. Hvis nok personer melder sin interesse vil vi forsøke å sette opp flere kurs.

(Dette så vi vet hva slags køller du trenger gjennom kurset.)

(Det er fint hvis du kan velge minst to alternative kursdatoer.)