Klubbtrening

Dato(er) - onsdag 11.sep 2019

Hvor
Tjøme Golfklubb

Vi møtes på rangen og trener på forskjellige ting som gjør oss til bedre golfere. Treningen er i regi av Martin Simensen, og er gratis for klubbens medlemmer. Treningen er åpen for spillere på alle nivåer. Du kan delta på mandagstreningene eller onsdagstreningene, men ikke begge.

Ettersom Martin ønsker en viss forutsigbarhet i hvem som deltar på hvilke treninger, vil han derfor at du fyller ut skjemaet under her. Det vil gjøre det langt enklere for ham å planlegge klubbtreningene. (Det holder at skjemaet fylles ut én gang. Da skjønner Martin hvorvidt du er en mandagstrener eller en onsdagstrener.)

Velkommen!