Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Ingen golfbil. Klikk her for priser.

Klubbtreninger

Hvem?

Klubbtreningen er først og fremst tilrettelagt for NYE GOLFSPILLERE. Tilbudet passer fra den dagen man har tatt VTG-kurs inntil man ikke lenger føler seg som nybegynner. For noen tar dette et år, mens for andre vil det ta flere år. Også golfere som føler at de aldri har kommet ordentlig i gang, eller gjør “comeback” etter en tid borte er hjertelig velkommen. Klubbtreningen skal være det naturlige supplement til banespill for alle som føler seg “ferske i gamet”.

Hva?

Klubbtreningene er GRATIS gruppetrening, normalt under ledelse av klubbens PGA-pro, men iblant vil en av klubbens frivillige trenere steppe inn.

Hvor ?

Normalt på klubbens treningsområder. Oppmøte skjer ved proshop. INGEN FORHÅNDSPÅMELDING er nødvendig.

Når?

Hver MANDAG kl. 17-18 hele sesongen. (NB: ikke lenger på torsdager som tidligere). Første trening blir 23. april.

Hvordan?

Treneren ønsker velkommen og presenterer dagens program. Det vil i stor grad bestå av ØVELSER som gjennomføres av hver enkelt i SAMARBEID med en eller flere andre deltakere. Målet er å ha det MORO og utvikle bedre FERDIGHETER gjennom trening, men det vil også gis VEILEDNING fra trener. Vi avslutter gjerne med litt SOSIALT SAMVÆR og en kaffekopp.

Kommende arrangement