CRAZY GOLF

Hvor
Tjøme Golfklubb

Bli med på Juniorgruppas CRAZY GOLF – Søndag 11. august

– En turnering som passer for alle mellom 0 og 100 år.

Juniorgruppa har gleden av å invitere alle klubbens medlemmer og alle andre som spiller golf til en helt CRAZY golfturnering. Dette blir årets happening på banen, der seriøsitet blir igjen hjemme. Her skal det spilles golf på en måte vi aldri før har gjort det. Vi tar utslag med putter og putter med driver,tar utkast med frisbee og putter på en green full av baller. Vi kaster ballen, og vi sparker ballen.

Vi skal bare ha det gøy.Det finnes ingen grenser for hva vi kan finne på. Slår du ballen O.B eller i vannet? Ingen problem! Juniorgruppa selger nemlig LYKKEBALLER. Kjøp en ball og slipp straffeslag. På den måten er du også med på å støtte juniorgruppas arbeid. Dette blir turneringen der juniorgruppa lager reglene, og dere stiller som gode forbilder for barna.

Meld deg på i Golfbox – Dette blir CRAZY

•  9- hull crazygolf med shot-GUN klokken 14:00