Styret og administrasjonen har den siste tiden jobbet med å få i havn avtaler med vår pro i 2019, Martin Simensen, og vår Kafe driver Nina Stange.
Det er nå enighet med begge to om å fortsette engasjementet med disse i 2020, og at vi kan gi våre medlemmer og besøkende et enda bedre tilbud for neste sesong.
Martin vil være vår head pro og sportslig leder, og han skal også drive pro shopen med sitt eget selskap Fairway Golf AS. Det betyr et godt utvalg av kjente merker innen golfutstyr, klær og nødvendige golfartikler. Martin skal dessuten ha stort fokus på undervisning, vi vil fortsette med felles klubbtreninger to dager i uken, han vil i samarbeid med junior komiteen gi våre juniorer et godt treningstilbud, og selvsagt gi våre medlemmer mulighet for individuell undervisning gjennom et nytt system i golfbox, kalt Pro Planner, som legges ut på våre hjemmesider før sesong start. Her kan man enkelt booke undervisning når man skulle ønske dette.

Nina Stange har også ønske om å fortsette driften av Kafeen for neste sesong. Hun ble kastet inn i driften i 2019, og har gjort seg gode tanker på hvordan hun kan utvikle og forberede tilbudet for neste år. Vi tror på et mat og drikke tilbud i Kafeen som alle vil være godt fornøyd med og ser frem til et godt samarbeid med Nina også i 2020.

Vi har gått til innkjøp av ny green rulle til våre green keepere som er på plass før sesong start. Det ble testet ut hva den kan gjøre for å forbedre green kvaliteten høsten 2019. Erfaringene var meget gode. Ikke bare ble hastigheten på greenen bedre, maskinen hjelper også med å hindre “skalpering” av greenene ved klipping av disse. Vi er sikre på at medlemmer og gjestespillere vil sette pris på dem kvalitets forbedring som følger av denne investeringen.

Mer informasjon om hva dere har i vente kommer etter hvert.

Styret og administrasjonen ser frem til et godt år for Tjøme golfklubb i 2020, og håper på en tidlig sesongstart og masse gode aktiviteter for våre medlemmer.

Om Ove Salvesen

Ove jobber nå i administrasjonen som vikar for daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.

1 kommentar

1. Erol Robert Haagenrud på 30. desember 2019 kl 13:00

Fabelaktige nyheter! Jeg var ute og spilte like bak da greenrullen ble testet i sommer, og, for å være ærlig: Greenene var ikke til å kjenne igjen!!!

Dessuten: Illustrasjonsbildet her må være det beste som noensinne er tatt på hull ni! Vakkert!