Geir takker av

Kjære medlemmer i Tjøme golfklubb.

Å være pro for dere er verdens beste jobb. Det finnes ikke bedre sted enn Tjøme golfklubb, og her finnes en lang rekke utrolig flotte mennesker, som tilsammen skaper et unikt klubbmiljø. Det er derfor med tungt hjerte at jeg må informere om at min tid som pro i Tjøme golfklubb er over for denne gang.

Som mange av dere vet, så ble min sivilstatus endret i år. Det innebar at jeg fra og med november ble «alenepappa» annen hver uke. Dette er, og vil i fremtiden være min viktigste oppgave. Dessverre er en av konsekvensene at det vil utelukke min mulighet til å jobbe minst halvparten av ettermiddagene og helgene gjennom sesongen. Jeg vet at det da blir umulig å drive virksomheten her på en tilfredsstillende måte, både for meg, og – ikke minst – for klubben vår. Vi både trenger og fortjener noen som går inn i rollen med hud og hår. Dette har jeg også signalisert overfor ledelsen i forbindelse med arbeidet med å finne de beste løsningene for fremtidig drift proshop/resepsjon, undervisning, kafe osv.

Jeg gleder meg til å treffe dere på banen til sommeren, og kanskje vi til og med kan ta en runde med en kaffe og vaffel etterpå?

Geir (Golf)

Om Ingmar Ellefsen

Daglig leder på Tjøme Golfklubb

1 kommentar

1. Gina på 12. desember 2018 kl 18:13

Det er så trist at du slutter Geir, men fult forståelig likevel. Du har virkelig vært med på å skape aktivitet på TGK – Tusen takk til deg ❤️⛳
    Golf, vaffel, sommer! Jeg er med!