Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Magisk golf fra Gina i går!

I går var jeg så heldig å gå i ball med de to øverste plassene på pallen under Tirsdagsgolfen. -Og for en golf som ble levert!

Det startet med Gunnar Kullmann, Tjømes versjon av Henrik Stensson. Fra første golfslag var han helt i en egen boble og var frem til og med hull 15 tre under eget par. Deretter begynte han dessverre å snakke om hull 16 og 17, og hvordan de er Tjømes svar på Amen Corner. Det fikk naturligvis brutale konsekvenser, men en mesterlig par på hull 18 reddet allikevel dagen. Med 38 poeng fikk han dermed en sterk annenplass.

Han hadde imidlertid ingenting å stille opp med mot golfdronningen av i går; Gina Gisholt (som også er fotograf av bildet på toppen her). Hun spilte med uvirkelig laserpresisjon, og hadde det ikke vært for ett eller to ekstremt kostbare feilslag hadde hun spilt en runde som kunne snust på under 80. Vi som gikk i samme ball gikk stort sett med et misunnelig hakeslepp gjennom hele runden. Med 19 poeng ut og 21 poeng inn (40 totalt) tok hun til slutt en overlegen seier. Imponerende av en som var prinsipielt imot golf gjennom hele livet inntil for noen få år siden! 🙂

Heller ikke superstabile Nina Bjurhult klarte å hamle opp med Gina i går, men 36 poeng holdt til tredjeplass, og vi har dermed en pall hvor flertallet er kvinner for første gang i år.

I klasse to ble det også droppet en bombe av dimensjoner. Hva annet kan man kalle runden til Lars Reiss Langved? FEMTIÉN (51!) poeng!!! Han skal nok støte på noen nye utfordringer neste gang han skal ut å spille… 😀

Vi gratulerer til dere alle fire, og minner om at gavekort ligger klare i proshop!

Til resten av oss: Takk for innsatsen! Prestasjonene til de ovenfor nevnte hadde ikke fremstått som like skinnende hvis det ikke var for oss som er listefyll… 🙂

Som vanlig: Resultater i Golfbox finner du her, og OOM ser du her.

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

1. Mari Helmer Mari Helmer på 13. juni 2018 kl 08:29

Gratulerer Gina!

• Gina Gisholt Gina Gisholt på 13. juni 2018 kl 08:44

Tusen takk Mari, utrolig morsomt 🤸🏼

2. Lise Tandberg Lise Tandberg på 13. juni 2018 kl 09:57

Gratulerer Gina……..

3. Tjøme Golfklubb Tjøme Golfklubb på 13. juni 2018 kl 09:58

Gratulerer til damgolfdronninga! Fotograf og tekstansvarlig utgjør litt av et team.

• Tjøme Golfklubb Tjøme Golfklubb på 13. juni 2018 kl 19:36

HVIS noen skulle lure: Vi er altså flere som kan kommunisere som Tjøme Golfklubb på Facebook… 😀

Mvh Erol

4. Elisabeth K Thorkildsen Elisabeth K Thorkildsen på 13. juni 2018 kl 16:15