Film fra Narvesen Tour 9. september ved Tjøme Golfklubb

Hele 86 spillere kom til under påmelding. Og for en fantastisk turnering det ble!

De frivillige tilbragte søndagen på banen, fra tidlig morgen til sen kveld – men det var verd hvert eneste sekund. For en spillglede det var å spore.

Hege ledet dagen på en fremragende måte, og gledet seg til hver enkelt premieutdeling. Det ble mange klasser.

Hele filmen du får se er produsert under 11 effektive timer på søndag, og 8 effektive timer i dag. Gled deg!

Se filmen ved å trykke her.

Om Ingmar Ellefsen

Daglig leder på Tjøme Golfklubb

1. Susann Kielland på 11. september 2018 kl 11:45

Gratulerer Ingmar til en meget flott film som du har lavd fra Narvesen Tour 2018.

2. Morten Hagen Morten Hagen på 12. september 2018 kl 11:19

Utrolig bra og kul film👍🏼 Bra jobbet alle sammen👌🏼

3. Joachim Aslaksen Joachim Aslaksen på 12. september 2018 kl 18:55

Flott film og veldig bra arrangement. Morsomt for min sønn å se seg selv på film 😀👍