Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Fantastisk Sommercup med grillfest!

For en dag vi hadde i går! 55 spillere fordelt på 11 lag spilte golf under rett og slett praktfulle forhold. Og scorene ble deretter. Det skilte faktisk bare 5 slag mellom laget som vant og laget som kom på 11. plass.

Vinnerlaget, bestående av Isak Foyn Wahlqvist, Kathrin Eckhoff, Olav Fossan, Siri Helmer og Ingmar Ellefsen, spilte brutto 69, og vant dermed foran hele tre lag som alle hadde spilt brutto 70. Etter en intens diskusjon i turneringskomitéen ble det besluttet at Golfbox' oppsett skulle benyttes til å definere innbyrdes rekkefølge mellom disse. Dermed ble laget til Morten Wold, Solveig Marthinsen, Jesper Simonsen, Kristin Hefte og Inger Walstad tildelt annenplassen, mens tredjeplassen gikk til Tim Terkelsen, Annemor Solli, Kjetil Mikalsen, Margaret Knudtzon og Torill Rambjør.

Gratulerer til dere all 15! (Det ligger premier i proshop til de av dere som ikke deltok på grillfesten.)

Dagen fortsatte naturligvis med fest, og været var så bra at vi alle ble sittende ute og spise. Per og Tim sto for helt nydelig grillmat, mens Anne og Vera hadde laget det deiligste tilbehør.

Det hele ble avsluttet med en spontan longest drive-konkurranse på rangen, og etter dette var vi alle fornøyd.

Tusen takk for i går! 🙂

Her er forresten turneringen i Golfbox.

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

1 kommentar

1. Kjetil Mikalsen Kjetil Mikalsen på 8. juli 2018 kl 22:55

3 flotte damer, som brakte oss opp til en tredje plass.