• BANESTATUS: Åpen

Ny fadderturnering på søndag!

av | 7. sep 2017 | 0 kommentarer

Husker dere fadderturneringen i juni? Det var kjempemorsomt, så dette må gjentas!

Førstkommende søndag 10. september kl 17:30 (OBS! Nytt tidspunkt!) arrangerer vi fadderturnering på Tjøme. Målet med turneringen er å få våre ferskeste golfvenner til også å oppleve gleden, spenningen (og frustrasjonen) ved å spille turneringer.

Du trenger ikke ha noen formell fadder-rolle i Tjøme Golfklubb for å delta på dette! Hvis du ønsker å bidra er det bare å melde deg på i Golfbox, enten alene, eller sammen med en i hcp-kategori seks (37-54). Det samme gjelder naturligvis deg som har hcp 37 eller høyere. Enten du har klart å skaffe deg en partner eller ikke; meld deg/dere på. Vi vil etter beste evne forsøke å opprette lag av de som har meldt seg på.

Turneringen er meget uhøytidelig, og det koster ingenting å delta. Vi spiller primært om heder og ære… 🙂

Spilleform:

Turneringen spilles med 2-manns lag der én spiller må ha etablert handicap og én har klubbhandicap (over 36). Spilleformatet er modifisert Scramble. (Begge spillere slår ut, laget blir enig om hvilken som ble beste ball og begge slår videre derfra, velger beste ball osv. til man er på greenen.) Det er KUN spilleren med klubbhandicap som skal putte. Begge spillere må ha min 2 tellende utslag. Vi spiller de siste ni hullene.

Vel møtt! 🙂