Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Fadderturnering på søndag!

Jeg vil bare minne om Fadderturneringen, som avholdes førstkommende søndag klokka 16. Dette er en fantastisk morsom (og særdeles uhøytidelig) turnering både for de med etablert hcp (36 eller lavere) og de som har over 36! (Navnet “Fadderturnering” er litt misvisende. Det er ikke noe krav at høyhandicapperen skal være 100 % nybegynner!)

Hvert lag består av to spillere; én klubbhandicapper og én med etablert hcp. Spilleformen er scramble* (med en tvist) og vi skal spille hull 10 til 18. Tvisten består i at det er kun klubbhandicapperen som har lov å spille så lenge ballen slås fra greenen. Målet er laveste netto score, og vi spiller med lagets totale hcp delt på to. Det er gratis å delta og det vanker muligens en premie til vinnerlaget!

Meld dere på i Golfbox, enten som lag, eller som single spillere. Vi prøver så godt vi kan å matche de single.

Vel møtt, og lykke til! 🙂

Her kan du forresten lese referat fra tilsvarende turnering i juni i år.

* Turneringen spilles  med 2-manns lag der en spiller må ha etablert handicap og en har klubbhandicap (over 36). Spilleformatet er modifisert Scramble. Begge spillere slår ut, man velger beste ball og begge slår videre derfra, velger beste ball osv. til man er på greenen. Det er KUN spilleren med klubbhandicap som skal putte. Begge spillere må ha minimum 2 tellende utslag.

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...