• BANESTATUS: Åpen

Tjøme Golfklubb med tilbud til bedrifter

Golf kan være en glimrende aktivitet for dine ansatte. Bedre helse, samlende og inspirerende. Vi kan også gi deg muligheter for å eksponere din bedrift til våre medlemmer og gjester.

Tjøme Golfklubb inviterer bedrifter på øyene til gratis event (opp til 4 personer pr bedrift. Vil dere ha med flere koster det 300 pr person). Her vil dere få en morsom introduksjon til sporten. Dere får instruksjon av kyndig trener og utstyr låner dere av oss. Det hele avsluttes med en hyggelig samling og middag i klubbhuset.

16:30

Velkommen!
Noen ord om golf, illustrert golfvideo, introduksjon av pro (trener) og hjelpere og kort introduksjon av deltagere.

Golfopplæring.
3 grupper fordeles og rullerer mellom driving range, putting green (konkurranse) og spill på bane ved hull 18.

18:30

Middag på klubbhuset med premieutdeling. Det serveres mineralvann til maten og kaffe etter maten. Øl og vin kan kjøpes.

NÅR

Det avholdes to slike events i 2017. Datoene er