Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Ekteparmatch søndag 20. mai

Bli med på ekteparmatch søndag 20. mai!
Turnering for ektepar og samboere. Vi spiller Foursome.
Start fra kl. 09.00. Det er matservering ved innkomst.
Deltageravgift er kr. 300,- pr. par.

Påmeldingsfrist: fredag 18. mai klokken 1200.

Det spilles med 1/2 hcp. Det er netto slaggolf. Alle hull må spilles til ballen er i koppen.

Dropp/straffeslag påvirker ikke spiller-rekkefølgen. Også provisorisk ball spilles eventuelt av den som ikke slo det forrige slaget.

Litt om reglene
Parturnering – Foursome
Hver side spiller annen hver gang fra utslagsstedet, og annen hver gang på ballen.

Provisorisk eller annen ball satt i spill fra utslagsstedet skal spilles fra det utslagsstedet hvorfra den opprinnelige ballen ble spilt (regel 29).
Eks.: Hvis mannen slår ballen langt utenfor banen ved utslag, skal damen spille ny ball (3.slag) fra samme sted (gul tee), og omvendt.

Hvis partnerne slår et slag eller flere slag i feil rekkefølge, blir slaget eller slagene annullert og siden pådrar seg en straff på 2 slag. Siden må rette feilen ved å spille en ball i korrekt rekkefølge så nær som mulig hvorfra den første ballen ble spilt i feil rekkefølge (regel 20-5). Hvis siden slår et slag på neste utslagssted uten først å korrigere feilen, eller i tilfellet det er siste hull på runden, forlater puttingreenen uten å meddele deres hensikt om å korrigere feilen, blir siden disket.
Eks.: Hvis den ene parten putter ballen ‘nesten i hullet’, og så tar den siste lille samtidig, må dette korrigeres for ikke å bli disket. Siden pådrar seg 2 straffeslag for feil, ved korreksjon.

Velkommen – Turneringskomitéen.

Om Ingmar Ellefsen