Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Banestatus: Åpen! Klikk her for priser.

Disse skal representere Tjøme i Lag-NM og Lag-NM Senior

Da er alle tre rundene av kvalifiseringene til Lag-NM dame/herre på Sandefjord og Lag-NM Senior dame/herre på Larvik unnagjort.

Her er lagene som skal representere Tjøme i de forskjellige mesterskapene: (Lenke til OOM finnes ved å klikke på overskriftene.)

Lag-NM Damer

• Nina Bjurhult
  • Gina Gisholt
  • Anne Marie Wold

Lag-NM Herrer

• Ole Jacob Einang (måtte melde forfall)
  • Isak Foyn Wahlqvist
  • Kåre Wahlqvist
  • Thormod Delbekk
  • Morten Wold (første reserve)

Lag-NM Senior Damer

• Gina Gisholt
  • Anne Marie Wold
  • Inger Johanne Ystgaard
  • Siri Helmer*

* Siri Helmer og Turid Larsen var T4 i kvalifiseringen. Innbyrdes plassering ble avgjort matematisk (beste score siste 36/18/9/6/3/1).

Lag-NM Senior Herrer

• Petter Bye
  • Kåre Wahlqvist
  • Thormod Delbekk
  • Morten Wold

Ved eventuelle forfall forespørres andre spillere basert på den respektive klassens OOM.

Om Erol Robert Haagenrud

Sitter i styret i Tjøme Golfklubb og er også Sportslig leder i klubben. Gjør i tillegg så godt han kan med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

1 kommentar

1. Mari Helmer Mari Helmer på 11. juni 2018 kl 16:39