Det skjer på Øyene

Tjøme Golfklubb hadde stand i Tjømehallen lørdag 6. april, på messen “DET SKJER PÅ ØYENE HELE ÅRET”. Mange lokale lag og foreninger var representert. Arrangørene regnet med ca 1.300 besøkende i løpet av dagen. Mange ungdommer og barn var innom hos oss, for å ha puttekonkurranse eller for å leke og prøve seg på puttingmattene. Kanskje vi ser de på juniortreninger dette året?

Om Ove Salvesen

Ove sitter i styret både i Tjøme Golfklubb og i Rød Golf AS, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.